Gå til hovedindhold

Idrætsfaciliteter

Aarhus Kommune har flere idrætsfaciliteter, der kan lejes til offentlige arrangementer.

 • Læs op

Indhold

  Byens officielle opvisningsfaciliteter

  Ceres Park og Arena er Aarhus' officielle opvisningsfaciliteter. Ceres Park har plads til ca. 20.000 tilskuere i forbindelse med fodboldkampe og op til 50.000 tilskuere ved koncerter. Ceres Arena har plads til 5.000 tilskuere.

  Aarhus Kommune har lejet bygningerne ud til en privat aktør. For information om leje af faciliteterne skal du derfor kontakte Ceres Park og Arena.

  Læs mere om Ceres Park og Arena

  Aarhus Kommunes øvrige idrætsanlæg

  Aarhus Kommune har mange kommunale idrætsanlæg og -lokaler. For en stor dels vedkommende bliver de primært benyttet af byens mange folkeoplysende foreninger og er derfor næsten altid fuldt bookede.

  På kortet til højre på siden kan du finde alle byens idrætsanlæg, herunder idrætshaller, svømmehaller, spejderhuse, boldbaner, lystbådehavne, tennisanlæg, skøjtehaller og cykelbaner.

  På Aarhus Kommunes hjemmeside kan du finde foreningsportalen, hvor alle kommunens idrætsanlæg er oprettet. Du kan også finde kontaktoplysninger på Aarhus Kommunes lokalebooking-medarbejdere.

  Gå til Foreningsportalen

  Derudover findes en række private idrætshaller i kommunen, som du kan rette henvendelse til, hvis du ønsker at afholde en event eller et arrangement det pågældende sted.

  Sidst opdateret: 11. december 2023