Gå til hovedindhold

Vælg sted

Herunder finder du lister over og information om alle de steder, du kan booke til et arrangement.

 • Læs op

Indhold

  Er du klar til at søge om tilladelse til udendørsarrangement, udeserveringer, byggetilladelse til scene, lejlighedsvis alkoholbevilling, brug af gadebannere eller brug af fritstående plakatstandere? Så Brug Aarhus

  Gå til ansøgningsportalen Brug Aarhus

  Idrætsfaciliteter

  Aarhus Kommune har flere idrætsfaciliteter, der kan lejes til offentlige arrangementer.

  Kulturelle og øvrige faciliteter

  Aarhus Kommune har mange andre faciliteter, der kan lejes til offentlige arrangementer. Blandt andet råder kommunen over en række bygninger og pladser, som kan lejes til kulturelle formål - fx udstillinger, messer, loppemarkeder, koncerter m.v.

  Parker

  Du kan låne/leje kommunens parker, skove og naturområder til de fleste typer af åbne og offentlige arrangementer. Du skal blot ansøge via platformen Brug Aarhus.

  Skove

  Skov- og naturområderne er som udgangspunkt ikke arrangementsarealer, men forskellige former for ikke-støjende arrangementer kan blive godkendt.

  Strande og naturområder

  Strande er ikke egentlige arrangementsarealer, men på de strande, der er oplistet i menuen herunder vil visse former for arrangementer kunne godkendes.

  Torve, pladser og veje

  I Aarhus har du mulighed for at benytte mange af byens torve og pladser til åbne arrangementer.

  Spillesteder

  Aarhus er fyldt med spillesteder, venues og musikcaféer. Der er både venues til de helt store koncerter og små scener til vækstlaget og nichemusikken - og alt derimellem. Her finder du en liste over udvalgte spillesteder i Aarhus og en vejledning til brug af musik i forbindelse med offentlige arrangementer.

  Sidst opdateret: 22. februar 2024