Gå til hovedindhold

Adgang til vand

På nogle eventarealer kan du få adgang til vand. Andre steder må du finde alternative måder at få adgang til vand enten i nærheden eller via tanke.

 • Læs op

Indhold

  I nogle parker og på nogle pladser kan du få adgang til vand fra forsyningsbrønde, når du afholder dit arrangement. Andre steder kan det være nødvendigt at bestille særskilte vandtanke.

  Mange arrangører allierer sig med en lokal butik eller restauration for at sikre adgang til rent vand hele dagen.

  Hvis der til arrangementet bliver handlet med fødevarer, skal personalet have umiddelbar adgang til varmt og koldt vand. Læs mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

  Alle fremføringsslanger, koblinger og haner skal være tætte. Både for at undgå unødigt vandforbrug, og for at udsivende vand ikke ødelægger arealet.

  På Store Torv, Bispetorvet, Tangkrogen og i Mindeparken skal du i ansøgningen skrive, at du ønsker adgang til vand.

  På Store Torv og Bispetorvet gælder det, at du efter modtagelse af tilladelse til anvendelse af pladsen skal træffe aftale med EL:CON om at få adgang til faciliteterne, hvis du både skal bruge vand og strøm. Henvendelse til EL:CON skal ske mindst 8 dage før arrangementet.

  Du skal betale efter forbrug og for eventuelle omkostninger ved åbning af forsyningsbrøndene.

  For åbning af brønde og aflæsning af målere på Store Torv og Bispetorvet kontaktes EL:CON. For Tangkrogen og Mindeparken kontaktes Teknik og Miljø. For andre torve og pladser og grønne områder kontaktes Teknik og miljø.

  Sidst opdateret: 11. december 2023